Titel | Academie voor de streekgebonden gastronomie: Mededelingenblad en Verzamelde Opstellen 71 |
---|---|
Omslag | |
Content | Periodiek voor voedingsgeschiedenis, streekgastronomie en toerisme, 18e. Jaargang nr. 3; november 2000 Uit Redactioneel: Over het algemeen kunnen wij vaststellen dat het lid zijn van een kookclub, het deelnemen aan een zogenoemd kookseminarie, het participeren aan een exclusief kookfestijn, e.a. meer weg heeft van een sociologisch bovenlagencontact dan van een oprecht culinair gebeuren. Inhoudsopgave: Redactioneel
|
Reeksnaam | Periodiek voor voedingsgeschiedenis, streekgastronomie en toerisme |
Uitgever | Academie voor de streekgebonden gastronomie, Antwerpen |
Jaar | 2000 |
Aantal pagina's | 95 |
Rubriek | Cultuurgeschiedenis en Economische en sociale geschiedenis |
Periode | 19de Eeuw (Industrialisatie) - 1800 tot 1900, 20ste Eeuw 1ste helft -1900 tot 1950, 20ste Eeuw 2de helft - 1950 tot 2000, en 21ste Eeuw - 2000 tot heden |
Regio | De Kempen (B) |
Plaatsnaam | Antwerpen (B) |
Locatie | 03-5 |